ContactOver ons

Het bestuur van HUKAs is een samenstelling van mensen die als vrijwilliger bestuurlijke ervaring inbrengen of kennis hebben op het gebied van dermatologie of ervaringsdeskundige zijn. Ieder heeft op zijn of haar eigen manier met huidkanker te maken in het dagelijks leven, of het nu een naaste betreft of vanuit het medisch werkveld. HUKAs is bij de Kamer van Koophandel ingeschreven als Stichting en heeft dus een stichtingsbestuur met rollen en verantwoordelijkheden, die beschreven zijn in de statuten. Naast het bestuur heeft HUKAs werkgroepen waaraan bevlogen vrijwilligers deelnemen. Samen zetten we ons in om HUKAs voor het voetlicht te brengen.


Bestuur

Bernadette Haase - Vvoorzitter

Bernadette Haase
Voorzitter

Bernadette is jarenlang bestuurder geweest van een organisatie in de gezondheidszorg en toezichthouder van 2 andere organisaties. Ze is sinds begin 2023 voorzitter van HUKAs.

Coby Hollander - Penningmeester

Coby Hollander
Penningmeester

Coby werkt als zelfstandige in het ondersteunen van organisaties en besturen. Ze is de penningmeester van HUKAs.

Jaap Touw - Mede-oprichter

Cynthia van Amerongen
Secretaris

Cynthia is in opleiding tot dermatoloog in het Erasmus Medisch Centrum. Tijdens de opleiding dermatologie merkte ze dat ze veel affiniteit heeft met de huid-oncologie. Ze wil zich graag inzetten voor deze patiëntengroep met haar kennis.

Cynthia van Amerongen - Secretaris

Marianne Crijns
Ondersteuning bestuur

Marianne heeft meer als 20 jaar ervaring als dermatoloog, gespecialiseerd in de huid-oncologie, zowel op gebied van melanoom en non-melanoom huidkanker. Ze ondersteund met haar inhoudelijk kennis het Bestuur.

Marianne Crijns – Bestuurslid

Jaap Touw
Mede-oprichter

Jaap Touw is op dinsdag 29 augustus 2023 overleden. Jaap is mede-oprichter van HUKAs en van 2019 tot en met 2022 voorzitter geweest van de Stichting. 

 

Raad van advies

Sven van Egmond - Mede-oprichter

Sven van Egmond
Mede-oprichter

Sven is mede-oprichter van HUKAs en zit in de Raad van Advies.

Harun Jacobs- van den Hof - Algemeen

Harun Jacobs- van den Hof
Physician assistant

Harun is verpleegkundig specialist en sinds eind 2019 als vrijwilliger bij HUKAs betrokken als lid van de Raad van Advies.

 

Lotgenotencontact

Wil jij met iemand praten, neem dan contact op met één van onze ervaringsdeskundigen. Je kunt ook kijken op deze pagina voor andere mogelijkheden voor lotgenotencontact.

Kim Hendriksen - Algemeen

Kim Hendriksen
Algemeen

Kim is ervaringsdeskundige en voor HUKAs houdt ze zich bezig met lotgenotencontact, PR en communicatiewerkzaamheden.

Sinds 2015 zijn er bij Kim verschillende soorten huidkanker gediagnosticeerd. Ze heeft erg veel aan lotgenotencontact gehad. Wil je je ervaringen delen of heb je een vraag? Kim staat voor je klaar! Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kim zal daarna met je kijken op welke manier contact voor jou prettig is (mailen, bellen, beeldbellen) en eventueel hoe vaak.

Coby Solleveld - Algemeen

Coby Solleveld
Algemeen

Coby is ervaringsdeskundige en voor HUKAs houdt ze zich bezig met lotgenotencontact.

Coby verschillende huidkankersoorten en behandelingen daarvoor gehad. Ze staat nog steeds onder controle bij een dermatoloog. Ze heeft erg veel aan lotgenotencontact gehad. Wil je je ervaringen delen of heb je een vraag? Coby staat voor je klaar! Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Coby zal daarna met je kijken op welke manier contact voor jou prettig is (mailen, bellen, beeldbellen) en eventueel hoe vaak.

Lonneke Boot - Evenementen

Lonneke Boot
Evenementen

Lonneke is ervaringsdeskundige en voor HUKAs houdt ze zich bezig met lotgenotencontact.

Lonneke heeft in 2021 een melanoom gehad en staat nog steeds onder controle bij een dermatoloog. Ze heeft erg veel aan lotgenotencontact gehad. Wil je je ervaringen delen of heb je een vraag? Lonneke staat voor je klaar! Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Lonneke zal daarna met je kijken op welke manier contact voor jou prettig is (mailen, bellen, beeldbellen) en eventueel hoe vaak.

 

Vrijwilligers

Maaike Scheepens - Secretaris

Jolijn Bethlem
Social Media

Jolijn is huidtherapeut en in opleiding tot arts. Ze coordineert de werkzaamheden voor de social media kanalen en de website.

Kim Verschuren- van Ooijen - Algemeen

Kim Verschuren- van Ooijen
Algemeen

Kim is huidtherapeut en voor HUKAs houdt ze zich bezig met evenementen, PR en communicatiewerkzaamheden.

Tiffany Deijle - Algemeen

Tiffany Deijle
Algemeen

Tiffany is student huidtherapie en schrijft blogs, onderhoudt de social media kanalen van HUKAs en is PR contact.

Nadia Kamminga - Evenementen

Nadia Kamminga
Evenementen

Nadia is arts-onderzoeker op de afdeling dermatologie in het Erasmus MC in Rotterdam. Ze houdt zich voor HUKAs bezig met het organiseren van webinars en contactdagen.

Maaike van Dinteren - Ondersteuning communicatie

Maaike van Dinteren
Ondersteuning communicatie

Maaike is huidtherapeute en houdt zich bezig met de social media kanalen van HUKAs.


Heleen Voskuilen - Ondersteuning communicatie

Heleen Voskuilen
Ondersteuning communicatie

Heleen is student huidtherapie en houdt zich bezig met de social media kanalen van HUKAs.


Fleur Hoppen - Ondersteuning communicatie

Fleur Hoppen
Ondersteuning communicatie

Fleur is is student huidtherapie en houdt zich bezig met de social media kanalen van HUKAs.

Lara Knippels - Ondersteuning communicatie

Lara Knippels
Ondersteuning communicatie

Lara is doktersassistente op de poli dermatologie en is daarbij in opleiding tot huidtherapeut. Zij ondersteunt bij de verschillende communicatie werkzaamheden voor HUKAs.

Neill Boeijink - Recruiting

Neill Boeijink
Recruiting

Neill is arts op de dermatologie afdeling in het Erasmus MC. Hij informeert patiënten over het bestaan van HUKAs die de diagnose basaal- of plaveiselcarcinoom hebben gekregen.

 

 


Wil jij ook deel uitmaken van dit team en je inzetten voor onze missie? 

Meld je dan aan!